Què es Stepbac i el Stepbac mètode?

El mètode Stepbac® és una senzilla i efectiva tècnica per a milllorar la salut


El mètode Stepbac® és una senzilla i efectiva tècnica per a milllorar la salut que mostra com fer un Stepbac®( pas enrere) cap a una versió anterior i més saludable de nosaltres mateixos. Utilitzant Stepbac® aprenem en només unes hores com "reset" el nostre cos per recuperar l'alt nivell d'energia, salut i felicitat que gaudíem en la nostra infantessa i adolescència.

Stepbac® és una sèrie de llibres d'autoajuda de fàcil lectura , cursos, xerrades motivacionals i aplicacions que ofereixen solucions simples i efectives per a persones amb problemes de tabaquisme, sobrepés i dependències digitals o de qualsevol altre tipus. Stepbac® és un mètode original, orgànic i natural que no requereix cap tipus de medicació o de la compra de productes addicionals.

Què fa Stepbac® diferent?

Tots sabem el que no és saludable per a nosaltres mateixos però pocs sabem realment com canviar els mals hàbits. A Stepbac® creiem que és fàcil si saps com! Stepbac® et mostra que utilitzant aquest mètode aprenem una manera simple i efectiva d'estar més saludable i feliç amb un mínim esforç o incomoditat.

Productes Stepbac®

- Sèries de LLibres d'autoajuda
-Cursos Stepbac®
-Xerrades motivacionals Stepbac®
-Aplicacions Stepbac®
-Franquícies i Socis Stepbac®

Títols de la série de llibres d'autoajuda Stepbac®

-Stepbac® from Smoking( Fes un pas enrere del tabac)( Publicat en 2016).
- Stepbac® from Overeating( Fes un pas enrere de "massamenjar")(Disponible a partir d'octubre de 2018).
-Stepbac® from Smartphones(Fes un pas enrera dels Smartphones)( Disponible a partir de maig de 2019). Més títols es troben en fase de desenvolupament.

Els llibres Stepbac® combinen informació i explicacions simples amb diagrames pas a pas que ens ajuden a entendre com hem estats manipulats a l'hora d'adquirir molts dels hàbits poc saludables que tenim en la nostra vida quotidiana i que tenen un efecte negatiu en la nostra salut i felicitat. El llibre ens mostra el mètode Stepbac® el qual és una manera simple i natural de canviar tots els mals hàbits del nostre estil de vida per un únic hàbit Stepbac® que ens proporcionará una vida més saludable i feliç.

Ells llibres Stepbac® estan disponibles en la actualitat en Amazon.com, Kindle i en edició de butxaca. Pròximament estaran disponibles en castellà i d'altres idiomes. Contacta amb els autors pero sol-licitar un exemplar signat d'edició limitada. Per a més informació visita la nostre pàgina web: www.stepbac.com

Qui va fundar Stepbac®?

Stepbac® és una empresa start-up fundada en 2014 , situada a la localitat de Calafell, prop de Barcelona, Catalunya, Espanya. Els fundadors del mètode Stepbac® i autors de la sèrie de llibres d'autoaajuda son els germans Carl i Peter Williams. Carl i Peter, d'origen danès i anglès, van néixer a Alemanya a principis dels seixanta i estan actualmente establerts a Calafell després de desenvolupar la seva activitat profesional en nombrosos camps i països.

Després de sofrir la pèrdua del seu pare i avi per una malaltia relacionada amb el consum de tabac, Carl i Peter van deixar de fumar i inspirats pel saludable estil de vida mediterrani a Espanya, van crear el mètode Stepbac® per deixar de fumar i revertir uns altres hàbits diaris poc saludables. El seu primer llibre Stepbac® from Smoking (Fes un pas enrere del tabac) va ser publicat en 2016 i la seva popularitat va anar en augment cada any amb resultas provats.

On està Stepbac® situat?

Stepbac® està situat a una masia del segle XVII amb vista a les ruÏnes del segle III de la vila romana de Calafell, a prop de Barcelona, Catalunya, Espanya. És la localitat perfecta per Stepbac® a causa de la fusió de la riquesa del seu patrimoni amb l'estil de vida i dieta mediterrani. Calafell es també una popular àrea turística de la Costa Daurada que ofereix una gran diversitat cultural, històrica i gastronòmica i gent meravellosa!

Cursos Stepbac®

Contacta Stepbac® per a més informació sobre cursos, xerrades motivacionals i aplicacions.
Contacte Stepbac® www.stepbac.com This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Adreça de L'oficina (Només amb visita concertada): Masia Vilarenc Zenit, Passeig de la Unió s/n 43820 Calafell, Espanya.


DISCLAIMER. Individual results may vary

Privacy Policy, GDPR and Cookies